Zapisz się na newsletter

 

Wyniki

Tegoroczne Mistrzostwa w grillowaniu dobiegły końca.

Chcielibyśmy podziękować wszystkim uczestnikom, którzy brali udział w mistrzostwach, a także pogratulować zwycięzcom.

Tytuł Mistrza UBC w BBQ w kategorii profesjonalistów trafił do grupy „ Made in Latvia” z Rygi, z Łotwy.

Mistrzem UBC BBQ Championship wśród amatorów została drużyna „Mitau”, z Jelgavy z Łotwy.

Natomiast zwycięzcami Otwartych Mistrzostw Polski w BBQ została „Polska Izba Gospodarcza Restauratorów i Hotelarzy” reprezentująca Gdańsk.

Klasyfikacja drużyn profesjonalnych:

Nazwa zespołu Ryba Kurczak Żeberka Łopatka Razem Open Polish
BBQ Championship
UBC
Polska Izba Gospodarcza Restauratorów 501 501 420 523 1945 1  
Made in Latvia 463 403 463 563 1892   1
Polish BBQ team Ugrilowani 500 414 479 476 1869 2  
Team SOT 380 484 381 521 1766   2
Polish BBQ Team Real Smoke 308 513 468 473 1762 3  
Polish BBQ Team Low and Smoke 432 281 539 446 1698    
Gastro Serwis 463 410 437 335 1645    
GBS Wariors Poland 523 461 329 314 1627    
School of hotels and economy Rostock 0 321 338 504 1163   3

Klasyfikacja drużyn amatorskich:

Nazwa zespołu Punkty
Mitau 920
Omnia 546
Surf Generation 515
Zespół Szkół Gastronomiczno - Hotelarskich 469
Zespół Szkół Gastronomicznych w Pile I 308
Garus BBQ Team 290
Zespół Szkół Gastronomicznych w Pile II 285
Chill out grill out 230
Lalandia Falstria 210
Lipepaja Technical College 198
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij